In-company training

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]JKDC biedt incompany trainingen / opleidingen aan – op je eigen locatie met je eigen collega’s / werknemers of in onze eigen dojo.
Door de aspecten van zelfverdediging/weerbaarheid te leren in een ontspannen sfeer is de dynamiek in de groep totaal anders. Er is ineens ruimte voor begrip. Er wordt naar elkaar geluisterd. Tijdens de workshop kan iedereen zichzelf zijn, even het ego weg, voorbij alle labels die we dagelijks opplakken. Voorbij de druk die we onszelf of andere ons opleggen. Ineens weten wat belangrijk is, terug naar de basis. Jijzelf.

Wil je effectief en efficiënt zijn en blijven? Oneindig zelfvertrouwen hebben? Elke dag in alle rust het overzicht hebben? Wie rustig blijft in crisissituaties, het overzicht bewaart wanneer niemand meer helder kan denken, en moed toont wanneer dit het hardst nodig is, is een echte leider. Maar hoe activeer je die eigenschappen, die nodig zijn om anderen naar hun ongekende mogelijkheden te leiden? En welke eigenschappen zijn dat dan eigenlijk? Om er een paar te noemen: Focus, een juiste combinatie van zekerheid en rust, emotionele stabiliteit, assertiviteit, planning, visie, luisteren.

Het is overduidelijk dat je bovenstaande punten, niet uit een boek kan leren. Boeken zijn leuk, maar richten zich toch voornamelijk op het intellect en is van tijdelijk aard. Terwijl de werkvloer vaak eerder te vergelijken is met een roedel dieren, waar de mentaal en fysiek sterkste de vanzelfsprekende leider is.

Op een unieke manier verzorgen wij de (in-company) weerbaarheidstrainingen / Social Hygiene opleidingen e.d.
Vele bedrijven ging je al voor, o.a.: BNI Nederland, IBM, Epson, EO organization, Media CT, Ricoh, De Noorderbrug, DUO, Youwe, MZ Beveiliging, Discover Design. We zien ook dat veel CEO’s, Managers e.d. privélessen nemen (éénmalig of regelmatig) om zo stress beter aan te kunnen, andere inzichten te krijgen en hun rol beter te begrijpen en hierdoor veelal anders op de werkvloer te verschijnen. Minder ziekteverzuim is een gemeten gevolg van de workshops en trainingen.

Voordelen van een incompany training

Incompany trainingen hebben verschillende voordelen:

  • De trainer past de training aan op jouw organisatie/branche;
  • Je kunt vragen en cases vanuit de eigen organisatie inbrengen;
  • De inhoud van de training is direct toepasbaar op de eigen werksituatie;
  • Jij en je collega’s leren van elkaar;
  • Sportkleding niet nodig. Het is een workshop of opleiding geen sport fitness training;
  • En je hebt geen extra reistijd.

Neem gerust persoonlijk contact met ons op.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2967″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]