Hoe laat?

Wij trainen regulier op de dinsdagavond. De training begint stipt om 20:00 uur tot 21:30 uur. Zorg dat je 10 minuten van te voren aanwezig bent.

Waar?

Metaallaan 255 – Groningen
Deze locatie is voor alle reguliere trainingen.
Deze locatie is er voor besloten groepslessen & privélessen.
(Parkeren kan op het terrein achter de hekken. Voormalig ISKG. Scholencomplex.)

Nieuwe Veenweg 8 – Ter Apel
Deze locatie is er alleen voor besloten groepslessen.
Meer informatie, mail ons gerust.

Voor wie?

Jeet Kune Do is een intensieve martial arts training waarbij weerbaarheid voor op straat bovenaan staat. Wij geven les aan dames en heren vanaf 18 jaar. Er is een aantal uitzonderingen, echter bespreek die persoonlijk met Sifu Robin Vader.
Vanwege de trainingen en het fysiek trappen, stoten, vallen, neerhalen, rollen en dergelijk, merken we in het algemeen dat leerlingen wel in goede conditie moeten zijn om deze lessen te volgen.

Het groepsgevoel is voor ons belangrijk. Geen haantjes gedrag, maar samen met veel plezier trainen waarbij de veiligheid van elke leerling de hoogste prioriteit heeft.

Proefles & wachtlijst!

Let op! Je kunt niet zo maar binnen komen en direct een gratis proefles meedoen. We maken eerst een afspraak om elkaar even kort te spreken via de telefoon. Ook zullen we wellicht wat WhatsApp contact hebben. Daarna zullen we de proefles met je inplannen zodat we jou alle informatie, jouw beweegreden en onze doelen op een lijn liggen. Na je proefles beslissen zowel jij als de instructeur gezamenlijk of de lessen worden voortgezet en je daadwerkelijk lid wordt.
Op dit moment ( 1e en 2e kwartaal 2022) hebben we twee groepen leerlingen en zitten we vol. Wil je op de wachtlijst, laat het ons weten.

Kosten?

Jeet Kune Do Combat heeft een eigen ruimte. Geen kleedkamers. Wel toiletten en is een proefles gratis. Na de proefles volgt een mooie gesprek met de hoofdinstructeur om te bepalen of wij de lessen daadwerkelijk gaan starten.

De contributie is €37,00 per maand.
Tevens zal de leerling een jaarlijks bedrag van €25,- betalen aan Stichting Jun Fan Jeet Kune Do Nederland (SJFJKDN). Eenmalig wordt een SJFJKDN paspoort en  badge gegeven. SJFJKDN erkend alle ranks, examens, privélessen, workshops en promoties.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten.

Agenda 2022

  • Gratis kwartaal workshops worden op dit moment ingepland.
  • Vakantie van 15 t/m 26 augustus 2022. De zaal is wel open voor onze huidige leerlingen om vrij te trainen. 
  • 16 oktober 2022 – Examens