Ik zocht de beste locatie in Groningen die er is. We hebben met veel partijen gesproken ivm de locatie voor de Gratis Workshops zelfverdediging voor dames.  We spraken met Martini Business, FC Groningen, Kardingen, Alfa College en diverse andere partijen. Ik wilde de beste sfeer voor de workshops. Geen basisschool gymzaaltje, maar een mooie ruimte waar we zonder enige twijfel elke dame te woord kunnen staan. Ik sprak ook met Sportcentrum Balili in Groningen. Balili doet al mooi dingen voor de maatschappij. Ze laten via Stichting Leergeld ook de kinderen die dat nodig hebben gewoon lekker sporten. Op het moment dat ze hoorde van mijn project hoefde Edwin Martirosian er geen seconde over te twijfelen.

“Ja natuurlijk stellen wij geheel vrijblijvend onze hele sportschool ter beschikking. Zeg maar wanneer je dit wilt doen”.

Edwin Martirosian is zelf een groot vechter en instructeur van top vechters. Tevens manager van Sportcentrum Balili. Wat heerlijk om zulke gedreven mensen te vinden en de wijze waarop ze dit met twee handen voor deze doelgroep aanpakken. Direct mooie ideeën om vervolg te geven aan de dames die dit willen. De locatie is dus nu bekend. We gaan deze week een mooie zaterdagmiddag in juni 2015 plannen.

Schrijf je onderaan deze pagina in op onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte. Kun je er in juni niet bij zijn, don’t worry, elk kwartaal geven we een gratis workshop zelfverdediging voor dames.